Τόσο η chinos όσο και η cargo βερμούδα μπορούν να φορεθούν σε παρόμοιες καταστάσεις, παρ' όλα αυτά η μία είναι πολύ διαφορετική από την άλλη! Ένας άντρας λοιπόν πρέπει να γνωρίζει τις διαφορές για να ντύνεται σωστά ανάλογα με την περίσταση. 

Οι βερμούδες cargo είναι φαρδιές, άνετες και πολύτσεπες. Μ' ένα απλό t-shirt μπορείς να ολοκληρώσεις ένα total ντύσιμο με το οποίο θα νιώθεις άνετα όλες τις ώρες τις ημέρας και σε κάθε είδους εξόρμηση που απαιτεί φυσική άνεση. Η λέξη άνεση είναι το κλειδί που κάνει τους άνδρες να θεωρούν τη βερμούδα cargo ένα 'must have' είδος για την ντουλάπα τους! Δες online τα νέα σχέδια από την Brokers Jeans! 

 

brokers cargo short pant

 

Από την άλλη μεριά, οι βερμούδες chinos έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια βομβαρδίζοντας τις αγορές σε απίστευτα χρώματα.  

Έχουν λιγότερες τσέπες από τις cargo, είναι ελαφρώς πιο κοντές και σαφώς πιο εφαρμοστές. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με t-shirt όσο και με πουκάμισο δίνοντας από το πιο απλό καθημερινό μέχρι ένα πιο σοβαρό απογευματινό ντύσιμο. Γεγονός είναι πως οι chinos βερμούδες αποτελούν το πιο 'hot item' της εποχής! Δες online τα νέα σχέδια από την Brokers Jeans!

Brokers chinos short pant

 

 

Πάντως ανάλογα με το συνδυασμό που θα κάνετε, μπορείτε είτε με chinos είτε με cargo βερμούδα να δείχνετε το ίδιο εντυπωσιακοί. H απόφαση είναι δική σας!